Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lények

 

Nézzük milyen lények vannak!


Vannak Vámpírok, de ők csak az Éjszakák kiegészítőben érhetők el. Ha este kimész egy közösségi területre és haverkodj össze egy vámpírral. Ő megharap, és te is vámpír leszel. Van ehhez kód is! A kód az úgy van hogy beírod a család kód ablakba ( Az ablakot úgy nyitod meg hogy Ctrl +  Shift + C) pool prop testingcheatsenabled true , és oda kattintasz a Simmre, és oda hogy Bővebben, ott meg hogy Make Vampire de ha nem akarsz többé vámpír lenni, akkor katt a Simmre, és ott Bővebben, és katt a Cure Vampire-re és akkor már nem lesz vámpír.

+ tipp : A vámpíroknak szürke bőrük van, piros szemük és éles foguk.

Ja, és még annyit, hogy a vámpírok nem mehetnek napra, mert elégnek, és akár meg is halhatnak!!!!


Vannak még Zombik, és ők azt hiszem az Egyetem-ben lehet olyat csinálni. Azt úgy kell, hogy meg kell ölnöd a Simmed. Beírod a kódot az ablakba, ( ugyan az a kód mint a vámpírnál) és katt a Simmre, és katt a kill-re! Jönnek fekete bogarak és megölik. Akkor jön a kaszás és sírkő lesz belőle, de NE ADD EL a sírkövet. Keresd meg a karrier jutalmak között a kaszás hívót, és tedd ki a telekre! ( Fontos, hogy legyen egy simm aki majd feléleszti) és katt a kaszáshívóra, és katt arra hogy kaszás hívó. És akkor majd kiadja hogy kit akarsz feléleszteni, és akkor katt arra, akit fel akarsz, és állísd be a pénzedet  14,04-re ( asszem) és akkor kiir valamit a kaszás, és jön egy nagy piros füst, és zombi lesz belőle, és azt fogja kiirni, hogy  mittudomén, Cris feléledt...zombikét! Sok sikert az új teremtményedhez. És akkor zombi már

+ tipp: a zombi szürkés zöld bőrű, és a fél lábát vonszolja maga után.

 

Most megmondom, hogyan csinálhatsz vérfarkast! Nem nehéz. Nos, a lényeg, hogy csinálsz házat, embert. Csinálj gyereket a család létrehozása menüben, mert a gyerek vonzza a farkasokat. Miután ez megvan lépj be a házba, és ültess nagyon sok fát, és hagyd hogy elgazosodjon!  Nemsokára jönni fognak a farkasok, abból katt az egyikre, és játsz vele, míg a farkas meg nem harapja! Utána lesz egy nagy narancssárga fény, és farkas lesz. Nem nehéz.

+ tipp: A vérfarkasnak barna bundája van. a farkasnak meg fekete és sárgán világít a szeme.

:)

 

by: legjobbasims2 oldal szerkije :)

By: legjobbasims2 szerkije :)