Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kiegészítők

 Nem csak a Sims2 alapjáték az egész. Vannak hozzá különféle kiegészítők. Nos, én a kedvenc kiegészítőmet mutatom be: Az egyik a házikedvenc ( pets) a másik az évszakok ( seasons). Persze, mindegyikről részletesen írok majd. Kezdjók a házikedvencekkel:

Hézikedvencek 

sims2pets3.jpgEbben a kiegészítőben nem csak embert lehet nevelni/teremteni. Itt már a kutyák is főszerepet kapnak a maguk módján. Bár irányítani nem, de gondozni tudjuk őket Simmeinekkel. Kutyák, macskák, papagájok, halak, tengerimalacok várják, hogy egy új otthonba térhessenek be. Legyen az: husky, begale, dalmata, palota pincsi, szimámi, oroszkék, vagy retviver. A menü nem változott semmit. Így készenállsz, egy új nemzedéket alkotni, állatokkal is persze.

Itt már a vérfarkasok is elfordulhatnak, melyre a sima játékban nem volt példa. Vagyis ebben a kiegészítőben farkasembert is csinálhatsz! EZT A KIEGÉSZÍÍTŐT KELL UTOLJÁRA TELEPÍTENI!!!!!!

 

 

Egyetem

sims2_university.jpg Egy újabb kiválló kiegészítőt ismerhetünk meg: az egyetemet. Tini simmeink belecsöppenhetnek a buli, és a szórkozás valamint a kőkemény tanulás világába. Sok újdonság várható a kiegészítőben. Ebben zombit készíthetsz, mely olyan ocsmány, hogy elkülönül a többi simmtől. Az egyetem világa kemény, sok tanulással viszont leküdhető. Nem nagyon tudok még mit hozzáfűzni. A simmek új világot fedeznek fel. Több kollágium is van. 4, 9, és 14 szobás is! 

 

 

 

 

Éjszaka                                                                                      

20050406_sisms2night_01.jpg Ebben a kiegészítőben megismerheted a vámpírok titokzatos világát! Meg persze minden mást is. Itt a simmeidnek egy új világ nyílik meg, az Éjszaka kiegészítőben. Kedvükre bulizhatnak, és a vámpírokból is több lesz! 

 

Ez a játék kiegészítő biztos elnyeri tetszésed!

 

 

 

 

Csili-villi cuccok                                                                        

sims_2_csilli-villi.jpgMár a címáből is rájöhettünk miért is ez a neve. Ebben különféle divatos cuccok vannak. Itt frissísd simmed ruhazárát ne az interneten! Ez a kiegészítő remek öltözékekkel jár. Szerintem mindenkinek jó benyomást fog tenni. 

 

Télapós cucctól kezdve a partys cuccig mind elérhetőek egy CDn!

 

 

 

Évszakok            

 

     Ez az a kiegészítő, amit egyből megkedveltem, az évszakok.. Legyen nyár vagy tél, tavasz vagy ősz nekem az összes évszak bejött.   Egyből kedvenc lett. Ebben aztán tényleg minden van. Megéri megvenni vagy letölteni!                                                                                                              By: Legjobbasims2 oldal szerkije :D

0121sims2.jpg